Palvelumme

Hieronta on aina räätälöityä omien tarpeidesi mukaan.

Huomioi, että usemman alueen hierontaan tarvitsee varata 60-90min.

Hinta sisältää valintasi mukaan imukuppihierontaa (kuivakuppaus) ja lämpöhoitona kuumakivet. Aina yksilöllisesti sinun tarpeisiisi sopien.
Hyödynnän hoitoa suunnitellessani liikkuvuustestejä ja ryhdin analyysia, jotta tarjoamani hieronta olisi aina terveyttäsi edistävää ja tarpeisiisi sopivaa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron ja ovat voimassa 1.11.2023 alkaen.

 

Hieronta

Hieronta 30min

Tehohieronta pienelle alueelle esim. yläraajat


35 €

Hieronta 45min

Yhden alueen käsittely esim.niska-hartiaseutu.


45 €


Hieronta 60min

Tässä ajassa voidaan hieroa esim.niska-hartiaseutua ja yläraajoja.
55 €


Hieronta 90min

Tämä aika riittää usemman alueen hierontaan tai vaikka kokovartalo hierontaan. 80 €


Hieronta 120min

Tässä ajassa ehditään käsittelemään koko vartalo päästä varpaisiin.
95 €


Hieronta ja jalkahoito 120min
Kaksi hoitoa yhdessä ajassa. Terveyspainotteinen jalkahoito ja esimerkiksi niska-hartiahieronta.100 €

henna-kaikki-021

Klassinen hieronta

Koulutetun hierojan (Valviran hyväksymä) ammattitaitoista klassista hierontaa, jossa hyödynnetään erilaisia pehmytkudoksia hoitavia tekniikoita. Hieronta vähentää kipuja ja lihaskireyksiä, lisää liikkuvuutta, sekä ennaltaehkäisee tuki-ja liikuntaelin ongelmien syntymistä. Lisäksi hieronta rentouttaa, vähentää stressiä, parantaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, sekä unenlaatua.

Hieronta suunnitellaan aina yksilöllisesti ja hieronnassa hyödynnetään tarpeen mukaan fysikaalisena lämpöhoitona kuumiakiviä jotka tehostavat hierontaa rentouttamalla lihaksia ja kuivakuppausta.

Lisäpalvelut:

  • Kynsien lakkaus jalkahoidon yhteydessä kuuluu hintaan. Kynsilakan voit ostaa hoitohuoneelta tai tuoda oman mukanasi. 
  • Iskua vaimentavat, antibakteeriset Poron pohjalliset 20€
  • Syylän koagulointi (tehokas ja nopea hoito lämpötekniikalla) kuuluu jalkahoidon hintaan.
    Erikseen 30min 35€.
  • Kynnen oikaisu Podofix menetelmällä. Hoidon yhteydessä 24,50€/kynsi tai erikseen 30min 35€+ 24,50€/kynsi.

Jalkahoidot

Tarjoan terveydenhoidollista jalkojenhoitoa, johon kuuluu kynsi ja jalkaongelmien hoitaminen. Huomioithan, että ajat ja sisältö ovat suuntaa antavia koska jalkojenhoito on aina yksilöllistä.


Jos et tiedä mitä hoitoa jalkasi kaipaa, voit aina soittaa ja kysyä hoidontarpeen arvioita. Soitan kyllä takaisin, jos olen tekemässä hoitoa, enkä pääse vastaamaan.

Jalkahoito 30min
Tämä aika riittää yhden ongelman hoitoon. Esimerkiksi kynsien leikkaus, sisään kasvaneen kynnen oikaisu, känsän poisto tai syylän hoito.

Esimerkkihoito: Jalkojen hoidontarpeen arvio, virkistävä jalkakylpy, kynsien leikkaus, kynsiöljy ja jalkojen rasvaushieronta.

35 €

Jalkahoito 45min
Perusjalkahoito, joka sisältää jalkojen hoidontarpeen arvion, virkistävän jalkakylvyn ja yksilöllisen hoidon.

Varaa pidempi aika, jos jaloissa on enemmän hoidettavaa, esimerkiksi paksuuntuneet kynnet, useampi känsä tai kovettumia.

Esimerkkihoito: Jalkojen hoidontarpeen arvio, virkistävä jalkakylpy, kynsien leikkaus ja siistiminen, 1-2 kovettuman poisto, kynsiöljy ja jalkojen rasvaushieronta.


50 €


Jalkahoito 60min
Tässä ajassa ehditään tekemään laajempi jalkahoito. Hoito tehdään aina yksilöllisesti ja se sisältää muun muassa jalkojen hoidontarpeen arvio, virkistävä jalkakylpy, kynsien ohennus ja leikkaus, kovettumien ja känsien poisto, jalkojen hieronta, kynsiöljy sekä jalkojen hierontarasvaus.62 €


Jalkahoito 90min
Valitse tämä, jos kynnet vaativat runsasta ohennusta, jaloissa on useampi kovettuma tai känsä tai jalkasi kaipaavat perusteellista hierontaa.80 €


Hemmotteleva jalkahoito 90min
Hemmotteluhetki sisältää jalkaterveyttä edistävän jalkojenhoidon  kaurapakkauksen rentouttaessa niska-hartiaseutua ja hemmottelevien tuotteiden tehdessä mielelle ja jaloille hyvää. Hoidossa saat rentouttavan jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, kynsien leikauksen, kovettumien poiston, kynsien lakkauksen tai kynsiöljy. Lopuksi jalat hierotaan kuumakivillä jalkaterästä polviin saakka ja rasvataan vielä jalkojesi iho hoitavalla jalkavoiteella. Mukaan saat kotihoito-ohjeet ja voit ostaa omat hemmottelutuotteet kotiin vietäviksi.88 €


Jalkahoito ja hieronta 120min
Kaksi hoitoa yhdessä ajassa. Terveyspainotteinen jalkahoito ja esimerkiksi niska-hartiahieronta.100 €

Rentoutushoidot

Kuumakivihoito perustuu kuumien kivien rentouttavaan vaikuitukseen. Hoito vähentää lihasjännityyksiä ja kipuja, lisää aineenvaihduntaa sekä on rentoututtava. Hoidossa käytän basalttikiviä ja Frantsilan hoitavia hierontaöljyjä. Hoidossa käydään läpi tarpeesi huomioiden koko keho.

Kuumakivihieronta 90min

Koko kehon syvärentouttava kuumakivihoito, jossa kuumien kivien vaikutuksella saadaan aikaan rentoutusta ja hyvää oloa. Tämä on ihanan rentoututtava, stressiä laukaiseva ja kehoa puhdistava hemmotteluhoito. Hoidossa käsitellään koko keho yksilöllisesti.


90 €


Kuumakivihieronta 45min
Syvärentouttava kuumakivihieronta, jossa kuumien kivien vaikutuksella saadaan aikaan rentoutusta ja hyvää oloa. Tämä on ihanan rentoututtava, stressiä laukaiseva ja kehoa puhdistava hemmotteluhoito. Hoidossa käsitellään esimerkiksi selkä ja alaraajat.


55 €

Kuningattaren päiväuni 90min

Ruusuinen, elvyttävä ja syvärentouttava luomu vartalohoito.
Tämä kokonaisvaltainen hoito sisältää ihanan kasvohoidon sekä kasvojen, niska-hartiaseudun, käsien ja jalkojen rentouttavaa hierontaa. Käytän hoidossa kuumakiviä ja Frantsilan puhtaita ja suomalaisia ihonhoitotuotteita.


100 €

Elvyttävä kasvohoito 50min

Tämä ihana hemmotteluhoito sisältää kasvojenhoidon Frantsilan puhtailla ja suomalaisia kasvojenhoitotuotteilla, sekä kasvojen ja niska-hartiaseudun hierontaa.

60 €

Kuningattaren päiväuni

Ihana ruusuinen päiväuni. Hoito on koko kehoa rentouttava hoito. Hoito sisältää rentouttavan jalkakylvyn, kasvohoidon Frantsilan kasvojenhoitotuotteilla, syväpuhdistavan yrttisavinaamion, sekä pään, kasvojen ja niska-hartiaseudun, sekä käsien ja jalkojen hierontaa. Hoidon aikana käytetään rentoutusta tehostamaan lämpöpakkauksia ja kuumia kiviä. Hoidossa käytetään Frantsilan Luomuyrttitilan kasvojenhoitotuotteita jotka on suunniteltu niin, että ne lisäävät ihon elinvoimaisuutta ilman että ne häiritsevät sen luonnollista tasapainoa ja mikrobiomia.

Kuningatar on ansainnut päiväunensa.

MAHDOLLISET TARKENNNUKSET HINNASTOON NÄET AJANVARAUKSESTA

Aikaa rentoutumiselle.